Rondleiding en hight tea op het Stift in Weerselo

Iedere eerste woensdag, om 12:30,  van de maand wordt er een rondleiding gegeven en aansluitend high thea
gehouden op het Stift in Weerselo. De rondleidingen  worden verzorgd door Ineke Leeuw en Janny Leeuw. De wandelaars worden meegenomen naar de mooiste plekjes van het stift. Na afloop van de rondleiding kan men genieten bij restaurant De Stiftsschuur van een heerlijke en uitgebreide hight tea. De kosten bedragen 19,50 euro per persoon. Reserveren kan via info@restaurantdestiftsschuur.nl. Of men kan bellen met 0541-661420.

Wilt u een rondleiding zonder high tea. Ook deze zijn te boeken. Ga naar rondleidingen

Naam:
Adres:
E-mail:
Tel.(mob.)
-
Gewenste datum:
Hoeveel personen *1 (max. 20 per rondleider):
* 1 Grotere groepen in overleg
Word Verification: