Kerk in actie, een tweede leven voor uw oude mobieltje, toner of cartridge, postzegels etc.

Een tweede leven voor uw oude mobieltje, toner of cartridge, postzegels, etc.

Kerk in Actie gelooft in delen. Met elkaar in actie voor de naaste, dichtbij en ver weg. Geen mens uitgezonderd. Ook u kunt in actie komen door simpelweg uw oude mobieltje, lege inktcartridge of toner, ansicht- en geboortekaarten, postzegels en oud geld in te leveren in de kerk bij de diakenen of ZWO-leden.

Wat kunt u nog meer doen?

  • Vraag op uw werk, school of vereniging om de lege cartridges en toners te verzamelen.
  • Knip postzegels ruim van de envelop. Knip geen postzegels van ansichtkaarten.
  • Lever alleen ansichtkaarten in, geen dubbele kaarten. Een ansichtkaart is een enkele kaart, met aan de ene kant een afbeelding en aan de andere kant ruimte voor adres en Dubbele kaarten hebben geen verkoopwaarde en belanden bij het oud papier.
  • Ook welkom zijn geboortekaartjes, zelfgemaakte kaarten en kaarten van Anton Pieck, Voor het kind en Stichting Kinderpostzegels in alle maten en vormen.

Het is echt de moeite waard want in 2017 was de landelijke opbrengst € 31.533,–.

Wilt u hier meer over weten? Kijk op www.kerkinactie.nl/inzamelingsacties en kijk eens op www.facebook.com/inzamelingsactieskerkinactie.

Uw postzegels, kaarten, mobieltjes enz. kunt u in de melkbus in de hal van de Stiftsschool doen of inleveren bij de ZWO-leden of de diakenen. De Stiftsschool is iedere zondag van 11.00-11.30 uur geopend. Op de eerste zondag van de maand en in de maanden juli, augustus en september iedere zondag van 11.00-12.00 uur.