Uitnodiging voor alle jongeren tussen 11 en 14 jaar. JOW!

Jongeren Ontmoeten in Weerselo

Ben je tussen de 11 en 14 jaar en heb je in zin in een gezellige avond samen met de jongeren waarbij je op de basisschool in de klas zat?

Dan is dit misschien iets voor jou:

Want enkele mensen van de Stiftsgemeente en de Remigiusparochie  hebben samen plannen gemaakt om avonden te organiseren voor de jeugd.

Als eerste activiteit hebben we gekozen om samen naar een mooie film te kijken. Deze wordt getoond in de filmzaal van de Stiftsschool. Voor de meesten van jullie is deze locatie onbekend maar je zult zien dat het er erg gezellig is! Voor een drankje en een hapje zorgen wij.

Het is wel de bedoeling dat je zelf naar de Stiftsschool komt en ook op eigen gelegenheid weer naar huis gaat of wordt opgehaald om 21.30 uur.

Jullie zijn allemaal van harte welkom op vrijdag 25 januari a.s. om 19.15 uur in de Stiftschool.

De avond zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.

We hopen velen van jullie te zien…

Namens de Stiftsgemeente en de Remigiusparochie,

Ineke Leeuw, Ina Nijhuis, Gerard Weiden, Ingrid Ensink, Yvonne Wennink.