Ons op een dinsdagmorgen samen buigen over de tekst voor aanstaande zondag. Dat doen we in de meeste gevallen in de open gespreksgroep ‘Op weg naar de zondag’. Wat lezen we zondag in de dienst? Wat staat er en wat vinden we ervan? Die vragen komen aan de orde. De dominee heeft ervoor geleerd, maar nadenken over de tekst kan ook heel goed samen met anderen gedaan worden. Juist de veelheid van inzichten en stemmen brengen de tekst tot leven.

Een aantal bijeenkomsten gaat ds. Dikker Hupkes de eerstvol­gende zondag niet zelf voor. Dan kunnen ook andere onderwerpen ter sprake gebracht worden: de actualiteit, een tekst, een afbeelding, een lied, een YouTube-filmpje.

We beginnen de bijeenkomst altijd met koffie en praten wat bij; ook luisteren we soms even naar muziek. U kunt een keer komen om te zien of het iets voor u is, of alle keren. Tevoren aanmelden is prettig in verband met het kopiëren van teksten, maar is niet noodzakelijk.

begeleiding: ds. Henk Dikker Hupkes
data:11 oktober, 15 november en 13 december 2016;10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 9 mei en 6 juni 2017. Steeds op een dinsdag
plaats:Stiftsschool, kleine zaal
tijd:10.00 uur, duur circa anderhalf uur
aanmelden:dominee@stiftsgemeente.nl of tel.: 0541-661229