Nieuwe website voor het Stift

Sinds kort hebben wij er een nieuwe website bij. Deze is bedoeld voor toeristen, bezoekers uit de omgeving en mensen die belangstelling hebben voor het Stift in het algemeen. Neemt u rustig een kijkje op www.het-stift.nl. Hier vind u informatie over evenementen en openingstijden, maar ook kunt u er foto's vinden.

Uitzending Ringviering

Aanstaande zondag zal de Ringviering worden uitgezonden, die vorige week zaterdag in Oldenzaal is opgenomen. U kunt deze dan kijken door hier te klikken. Zie hier de kerkdienst van 6 mei:

Klokkenluiden ter gelegenheid van Koningsdag 2020

Gisteren, tijdens Koningsdag werden er op het Stift klokken geluidt als teken van verbinding, dit ter gelegenheid van Koningsdag 2020. De Klokken werden een kwartier lang geluidt, waarna aansluitend het Wilhelmus en het lang zal hij leven bij de put werden gespeeld.

Ondersteunende (vocaal) geestelijke muziek

Onze organist Iassen Raykov heeft enkele muziekstukken voor u geselecteerd. Mogelijk vindt u hierin steun of genot om deze moeilijke tijd door te komen. We verwachten elke week een nieuwe selectie voor u te maken. Dus houd onze site in de gaten! Kijk ook naar deze spotify playlist voor meer muziek: https://open.spotify.com/album/2kSWpc7CQa3NCYq9tGbiIu?si=tWTq6phSTxuSG9fkybuPOg

Load More Posts