RESTAURANT DE STIFTSSCHUUR

EEN GEZELLIGE AMBIANCE

De gezellige ambiance van de Stiftsschuur met een sfeervol eigentijds interieur maken de beleving compleet. Laat u verrassen door onze menukaart! Nieuwe toppers en vertrouwde klassiekers vormen de basis voor een smakelijke avond voor iedereen die kwaliteit en duurzame gerechten kan waarderen. Vrijwel alle gerechten zijn toegankelijk voor de meeste diëten of daarop eenvoudig aanpasbaar. Vraag hiervoor persoonlijk advies bij onze medewerkers. Zij kunnen u in overleg met de keuken hierin adviseren.

De Stiftsschuur is een restaurant waar u terecht kunt voor lunch of diner, maar uiteraard ook welkom bent voor een drankje of een moment van rust tussen de eeuwenoude oude eiken op Het Stift. Voor feesten en partijen biedt Restaurant De Stiftsschuur ook mogelijkheden, waarbij ze onder andere warme, koude buffetten en koffietafels serveren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Restaurant De Stiftsschuur kunt u contact opnemen met de familie Vreeswijk via 0541-661420 of info@restaurantdestiftsschuur.nl.

U kunt ook kijken op www.restaurantdestiftsschuur.nl.

Restaurant de Stiftschuur