2 september: Het Stift nog mooier

Op 2 september willen we weer groot onderhoud doen op het Stift. We gaan in ieder geval alles weer mooi aan kant maken. Dus iedereen die wil en kan schoffelen, harken en/of vegen is van harte welkom. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat zich opgeeft, zullen we de werkzaamheden verder uitbreiden. Wij hopen op een ‘verpletterend’ aantal vrijwilligers!

U kunt zich aanmelden bij Tijmen van Genderen: tijmenvangenderen@gmail.com of tel. 06-31941505

3 september: Startzondag Stiftsgemeente

Zondag 3 september houdt de Stiftsgemeente haar Startzondag. Tijdens het koffiedrinken ontvangt u het kerkenwerkboek van het seizoen 2023-2024.

9 september: Monumentendag met Provencaalse Markt

Zaterdag 9 september wordt de jaarlijkse Open Monumentendag met Provencaalse Markt op Het Stift gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Met ongeveer 70 standhouders en tal van activiteiten belooft het weer een mooie dag te worden voor jong en oud.

Wilt u helpen als vrijwilliger of knieperkes bakken – vooraf en/of tijdens de Open Monumentendag – geef u dan op via info@stiftsgemeente.nl.

10 september: Startzondag Kleine Ring

De startzondag van de Kleine Ring op 10 september is dit jaar om 10.30 uur in de Hofkerk te Oldenzaal. Deze zondag is er géén dienst in de Stiftskerk.

17 september: Oecumenische vredesdienst

De oecumenische vredesdienst wordt zondag 17 september om 10.00 uur gehouden in de Stiftskerk.