Light in the Hallway, een lichtje op de gang. Iedereen kent het wel dat wanneer het donker is alles dichterbij lijkt te komen. Dat dan alle problemen veel groter lijken dan ze zijn. Vaak is er dan maar weinig nodig om het donker op te heffen, een heel klein lichtje die al het duister doet wegtrekken. Dat kan een daadwerkelijk licht zijn die je nacht een stukje minder donker maakt, maar het kan ook een figuurlijk licht zijn waardoor jouw leven een stuk lichter wordt gemaakt. Dat kunnen mensen om je heen voor je zijn, dat kunnen gebeurtenissen in je leven voor je betekenen. Ga zo maar door. Kortom: ontzettend veel kan het licht op de gang voor je zijn. Dat is het thema waarover het concert ‘Light in the Hallway’ van Rumor Has It van zaterdag 9 maart over zal gaan. Een concert vol met liedjes over wat licht in het duister en alles wat daar maar onder valt. Het concert begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de Stiftskerk in Weerselo.

Er wordt gewerkt met een gastenlijst. (kijk voor meer info op: https://www.facebook.com/music.rumorhasit/?locale=nl_NL) Kaartjes kunnen ook besteld worden via: 06 – 10 85 88 49.

Rumor Has It is een zanggroep bestaande uit zes dames uit Rijssen en Nijverdal. Zij zingen close harmony, veelal a capella, popmuziek. Je kan ze onder andere herkennen van het TV-programma ‘Zing’ wat vorig jaar te zien was op de EO. Ze treden veel op in de omgeving en doen regelmatig mee aan zangwedstrijden, waar ze verschillende prijzen mee in de wacht hebben gesleept!