Op donderdag 28 januari 2021, om 19.30 uur, wordt in de Stiftsschool de film “Lady Bird (2017)” vertoond. De vertoning wordt kort ingeleid door de heer Timon Meynen (filosoof en psycholoog). Na afloop is er gelegenheid iets te drinken en na te praten. Toegang gratis, vrijwillige bijdrage na afloop.

In verband met het coronavirus graag vooraf aanmelden via info@stiftsgemeente.nl (aantal personen uit hetzelfde gezin aangeven). N.B. Raadpleeg in verband met het coronavirus www.stiftsgemeente.nl voor actuele gegevens.

“Christine, of Lady Bird zoals ze genoemd wil worden, is een ongemakkelijke tiener die in de laatste klas van de middelbare school zit en niets liever wil dan studeren. Ver weg van huis, waar vader werkloos is en moeder zich veel te veel met haar bemoeit. Op papier geen al te origineel verhaal, maar in handen van de debuterende Gerwig een heerlijk en eerlijk coming of age-drama. Met fantastische hoofdrollen. Genomineerd voor vijf Oscars, waarvan er echter niet een gewonnen werd.” Regie: Greta Gerwig, speelduur 95 minuten.

*Lady Bird onderscheidt zich door het verhaal van de moeder die zich los moet maken. -Volkskrant* *De kijker ziet het grote plaatje waar Lady Bird zelf blind voor is. -Filmkrant*

Bekijk hier de trailer