Meditatieve wandeling – Thema ‘Op Tocht’

Zaterdag 23 maart wordt er weer meditatief gewandeld. Na de auto of fiets te hebben gestald (bijvoorbeeld op de Stadsweide, 7636 PK aan de Oldenzaalsestraat of Huize Franciscus aan de Meijerij (aan achterzijde Huize Franciscus is vrij parkeren)) wordt u om 09.30 uur voor een korte overweging verwacht in de Protestantse Kerk, Ganzenmarkt 31, 7631 EM Ootmarsum, waarna we zo’n 10 kilometer door de prachtige omgeving in en om het oude stadje wandelen. In dat glooiende landschap wordt op een gezellige locatie tijd ingeruimd voor koffie en thee met iets lekkers. Tijdens de wandeling wordt op bijzondere plekken stilgestaan voor meditatie. Rond 13.00 uur beëindigen we onze wandeling op het vertrekpunt bij de kerk.

Deelname is gratis, na afloop vrije gift ter bestrijding van de kosten. Waarschijnlijk kennen alleen échte wandelaars de prachtige plekjes die we 23 maart bezoeken. Laat u verrassen! Ook mensen die niet kerkelijk zijn maar wel ‘iets hebben’ met wandelen en spiritualiteit zullen zich op deze zaterdag thuis voelen in gezelschap van wandelliefhebbers uit heel Twente. De werkgroep wil dit initiatief graag breed in Twente uitdragen dus iedereen is welkom!

Opgave s.v.p. per mail bij Marjan van Galen (vangalenmarjan@gmail.com) met vermelding van uw woonplaats.

Onze volgende (korte) wandeling staat gepland op woensdag 3 juli 2024 om 18.30 uur vanuit Landgoed Herinckhave nabij Fleringen.