Meditatieve wandeling 6 juli

Woensdag 6 juli vindt er weer een meditatieve wandeling plaats. Dit keer vanuit Rossum. Het thema is ‘mediteren’. We verzamelen ons om 18.30 uur op de parkeerplaats van de r.k. kerk te Rossum. Van daaruit wandelen we naar Sacha Kripa aan de Tramweg 11 te Rossum. Een onverharde weg door het bos brengt je bij de rust en ruimte van Sacha Kripa: een 6 hectare groot landgoed, waarop naast het hoofdgebouw ook de oude oude kleifabriek nog staat. Sacha Kripa’s natuur is zeer afwisselend. Hier wordt een korte film vertoond met daarna koffie en kleine meditatie-oefeningen. Hierna wandelen we weer terug naar de parkeerplaats. Sacha Kripa is een satsang-, meditatie- en retraitecentrum. Er straalt vredige stilte en schoonheid uit van deze krachtplek in de ongerepte natuur in Twente. Een plek om diep in jezelf te rusten. Jivanjili heeft de energie van deze natuurplek bekrachtigd met de naam Sacha Kripa. Sacha betekent Waarheid, Kripa betekent Zegenrijk.

Opgave per mail bij Marjan van Galen, e-mail: vangalenmarjan@gmail.com. Bij opgave per mail s.v.p. ook even uw woonplaats vermelden.
Voor nadere informatie: tel. 0541 296836.

De volgende meditatieve wandeling is op zaterdag 8 oktober 2022 vanuit Lonneker. Deze meditatieve wandeling heeft als thema: ‘Wat heb je nodig om gelukkig te zijn’.