Vrijdag 20 september om 19:30

Theo Krabbe, bekend van o.a. de wekelijkse column in de Twentse Courant Tubantia, komt op vrijdag 20 september naar Weerselo. Theo, die zijn wortels heeft liggen in Weerselo, wil graag onze spreker zijn deze avond.

Mijn vader is geboren en opgegroeid aan wat nu de Wenshofsteeg heet. Hij ging naar de lagere school op ‘t Stift en speelde er tussen de oude eiken. Je snapt dus dat ik deze verrassende uitnodiging niet kan en wil afslaan.

Theo Krabbe gaat zijn visie geven over geloven in het verleden, heden en de toekomst en de gevolgen hiervan.  Na zijn lezing is er gelegenheid om met hem hierover in gesprek te gaan. De kerk is open vanaf 19.15 uur.  Een vrije gift nadien is welkom.

We nodigen alle inwoners van Weerselo uit hierbij aanwezig te zijn. Het zou jammer zijn dat Theo Krabbe voor een handjevol mensen naar Weerselo komt. Dus:                Zet deze datum in uw agenda en zegt het voort!! Tijdens dit weekend komen de andere vieringen in de kerk te vervallen. Mensen die graag een reguliere viering willen bijwonen, kunnen naar huize Sint Jozef of naar een van onze andere parochiekerken in Oldenzaal, Deurningen, Rossum of Saasveld.

” Vitale geloofsgemeenschap”

Zoals in een eerder Beukske is vermeld, is de werkgroep ‘Vitale Geloofsgemeenschap’ bezig om  soms op een andere wijze mensen bij elkaar te brengen.

De eerste avond die hiervoor gepland staat, is vrijdag 20 september a.s. om 19.30 uur in de Remigiuskerk.